Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Test jezelf!
Altijd al willen weten of je partner je wel trouw is? Ben je benieuwd naar je sex-appeal? Hoe staat het met jouw jaloezie? Op die vragen kun je een antwoord krijgen in een van de relatietests die je op deze pagina vindt. Iedere test bestaat uit tien vragen die je meer inzicht verschaffen in een bepaalde kwestie.Test! Ben je sensueel?
Zachtaardig, gevoelig, zachtmoedig... Iedereen hoopt dat die steekwoorden voor hem of haar van toepassing zijn. Maar in de harde maatschappij waarin wij leven is het lang niet altijd mogelijk om zo lief te zijn als we willen zijn. Zien anderen ons als sensueel?
Hoe is jouw lichaamsbeeld?
Ben je tevreden met je uiterlijk? Of voel je je zo af en toe enorm onzeker over je lichaam? Wanneer je deze test doet, krijg je meer inzicht in de wijze waarop jij tegen je eigen lichaam aankijkt.
Test! Is je partner trouw?
Trouw en ontrouw. Of er nou sprake van is of niet, in vrijwel iedere relatie komt de angst voor ontrouw vroeger of later bovendrijven. Maar hoe weet je nou zeker of je partner trouw is? Zeker weten doe je het waarschijnlijk nooit, maar deze test kan uitkomst bieden.
Kun je loslaten?
'Het is uit.' Het zijn slechts drie woorden, maar het zijn wel woorden met een enorme impact. Het verbreken van een relatie is nooit leuk. Kun jij je ex makkelijk loslaten?
Ben je sexy?
Natuurlijk: voor een goede relatie is het het belangrijkste dat het op emotioneel vlak een beetje klikt met je partner. Maar het oog wil ook wat. Er is niemand die niet wil dat hij er leuk en sexy uitziet. Maar hoe weet je of je sexy bent?
Hoe tevreden ben je met je relatie?
Voel je je veilig binnen je relatie? Geliefd? Bemind? Hebben jullie een bevredigend seksleven? Al die factoren spelen mee bij de vraag hoe tevreden je bent met je relatie. Via deze test kun je zien in hoeverre jij tevreden bent in je huidige situatie.
Heeft je partner bindingsangst?

Wanneer jouw wensen en verlangens in een relatie niet gelijk opgaan met die van je partner, is dat niet altijd even gemakkelijk. Ieder mens bindt zich in zijn eigen tempo aan een ander, en ook nog eens op z'n eigen manier. Maar er kan natuurlijk meer aan de hand zijn. Test hier of jouw partner last heeft van bindingsangst.
Test je relatie EQ

Je EQ is een belangrijk aspect van je leven. Hoe emotioneel intelligent ben jij binnen relaties? Je kunt jezelf hier testen op drie aspecten van je relatie EQ:
 • Je eigen emoties
 • De gevoelens van je partner
 • Relatieverbetering


  Dr. Phil Test
  Deze test werd tijdens de Oprah Winfrey show gedaan door Dr. Phil. De test bestaat uit tien eenvoudige vragen en geeft je meer inzicht over je persoonlijkheid en over de persoon die je werkelijk bent.
  Test! Ben jij jaloers?
  Geen mens is zonder jaloezie. Binnen een relatie kan jaloezie de liefde tussen twee mensen danig in de weg zitten. Ben jij een jaloers type of laat je je nergens door van de wijs brengen?
  Emo-test
  Ben jij gereserveerd of uit je heel gemakkelijk je gevoelens? Om dit te ontdekken is deze emo-test ontwikkeld waarbij je na kunt gaan op welk wijze je je emoties en daaraan gekoppelde spirituele gevoelens uit. De test geeft je ook tips die bij jouw temperament passen om meer inzicht te geven in jouw beleving van spiritualiteit. •  


  Copyright - Privacybeleid