Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Test jezelf!Ben je sensueel?
Zachtaardig, gevoelig, zachtmoedig... Iedereen hoopt dat die steekwoorden voor hem of haar van toepassing zijn. Maar in de harde maatschappij waarin wij leven is het lang niet altijd mogelijk om zo lief te zijn als we willen zijn. Zien anderen ons als sensueel?

Hieronder tref je tien verschillende stellingen aan. Bepaal van iedere stelling in hoeverre je het er mee eens bent. Kies steeds het antwoord dat het dichtst ligt bij jouw mening. Onderaan deze test kun je je score zien, en lees je wat dat betekent.

Eens Beetje
Eens
Oneens
Je vindt chocola bovengemiddeld lekker.
Last van volle maan? Jij niet!
Keukens kunnen erotisch zijn.
De grote liefde komt maar een keer in je leven.
Vrijen zonder te zoenen is onmogelijk.
Voor goede seks moet je de tijd nemen.
Een knipoog kan jou in vuur en vlam zetten.
Je bent tevreden met je eigen lichaam.
14 februari is een belangrijke dag.
Je twijfelt aan de trouw van vrienden.


    Jouw score:

Aantal
Punten
Dat wil zeggen...
0 tot 9 punten Je staat ver van je lichaam en je houdt maar weinig rekening met je gevoelens. Je hebt de neiging om je impulsen te onderdrukken. Op erotisch vlak heb je er moeite mee om jezelf te laten gaan.

Je leeft vooral vanuit je hoofd en maar een klein beetje vanuit je hart. Niet dat je er heel erg mee zit: voor jou is een goed boek vaak leuker dan een erotische massage.

10 tot 14 punten Je zit lekker in je vel en je weet lichaam en geest goed samen te brengen. Je zintuigen zijn voor jou een bron van plezier. Sensualiteit speelt een vrij belangrijke rol in je leven. Je bent gulzig, maar met mate. Jij zult niet snel de controle verliezen.

Je voelt mensen en situaties goed aan. Een periode van seksuele onthouding is niks voor jou. Jij kunt je geen leven zonder liefde voorstellen.

15 tot 20 punten Jij bent sensueel tot in de toppen van je vingers. Jouw zintuigen spelen een symfonie op je gevoelige snaren. Je bent snel te raken, met name op emotioneel en lichamelijk vlake. Sensualiteit is voor jou zo'n beetje het belangrijkste wat er is.

Je geniet, mateloos. Seks speelt een cruciale rol in je leven. Maar let op: je hebt de neiging om lust en liefde met elkaar te verwarren.
 


Copyright - Privacybeleid