Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Ruzie
De ene relatie heeft er meer mee te maken dan de andere relatie en de ene persoon gaat er beter mee om dan de ander. Maar zelfs wanneer je een goede relatie hebt, is ruzie een lastig fenomeen. Conflicten kunnen liefdesgeluk behoorlijk in de weg staan. Hoe werkt ruzie en hoe kun je 'goed' ruziemaken?


Ruzie maken doe je zo!
Zelfs wanneer je een goede, evenwichtige relatie hebt, heb je weleens te maken met ruzie. Maar troost je: volgens alle psychologen is ruziemaken heel gezond. Het helpt om uit vuil in je relatie op te ruimen. Maak dan wel gebruik van de Relatie Regels voor Ruziemaken.
Omgaan met kritiek
Wanneer je partner kritiek op je heeft, komt dat vaak hard aan. Je hebt de neiging om het op te vatten als een aanval op jouw persoon. Wel verklaarbaar, maar niet slim. Hoe kun je beter omgaan met kritiek?

Kun jij nooit wat goed doen?
Kun jij volgens je partner nooit iets goed doen? Hoe komt het dat sommige relaties beter met problemen omgaan dan anderen? Onderzoekers hebben nu achterhaald hoe dat komt.

Emotionele chantage
Het komt door jou dat ik moet huilen. Als je zo doet, houd je blijkbaar niet echt van mij. Ik verdien dit niet, na alles wat ik voor je gedaan heb. Stuk voor stuk zijn dat voorbeelden van emotionele chantage. Zo voorkom je dat het voorkomt
Relatietherapie
Zelfs wanneer jij en je partner alle moeite doen om je relatie goed te houden, kun je verschrikkelijk in de knoop raken. Relatietherapie kan dan een uitkomst zijn.
(Nieuwe site:)
Jebegrijptmeniet.nl

Je partner is degene die jou van alle mensen op aarde het allerbeste kent. En het rare is: juist met die persoon kun je enorme conflicten krijgen.

Wat zijn de ooraken van ruzie en hoe zorg je ervoor dat jouw relatie daar niet door beschadigd raakt? Daar gaat deze website over. 


Copyright - Privacybeleid