Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Over spel, ontrouw en vreemdgaan
Wanneer je geconfronteerd wordt met een partner die vreemdgaat, is dat een van de ergste dingen die je in een vaste relatie kunt meemaken. Vertrouwen is weg en de liefde glipt als zand tussen je vingers. Kun je het voorkomen en kun je je relatie herstellen wanneer jij of je partner is vreemdgegaan?


Overspel
Vrijwel iedereen krijgt in zijn leven weleens te maken met overspel. Seks met iemand buiten je vaste partner is iets wat we maar moeilijk kunnen accepteren. Wat zijn mogelijke redenen voor overspel?
Hoe herken je het?
Een kenmerk van overspel is dat het in vrijwel alle gevallen stiekem gebeurt. Toch kun je overspel van je partner soms eenvoudig herkennen. Dit zijn enkele kenmerken van vreemdgaan.
Tips na overspel
Eenvoudig is het niet, maar je kunt je relatie herstellen. Dit zijn de dingen die je kunt doen om je relatie weer haar oude glans te geven nadat een van de partners is vreemdgegaan.
Test! Is je partner trouw?
Trouw en ontrouw. Of er nou sprake van is of niet, in vrijwel iedere relatie komt de angst voor ontrouw vroeger of later bovendrijven. Maar hoe weet je nou zeker of je partner trouw is? Zeker weten doe je het waarschijnlijk nooit, maar deze test kan uitkomst bieden.

 


Copyright - Privacybeleid