Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Onzekerheid: je kunt er wat aan doen
In je dromen zie je er altijd goed uit, je weet precies wat je moet zeggen, en je voelt je goed over jezelf. Maar in het dagelijks leven is het soms best wel moeilijk om je droombeeld uit te dragen. Gelukkig kun je er wat aan doen.


Verlegenheid kun je overwinnen
Wanneer je iemand anders ziet die verlegen is, dan is dat meestal aandoenlijk om te zien. Maar wanneer je zelf last hebt van verlegenheid, dan kan je dat behoorlijk parten te spelen. Omgaan met je eigen verlegenheid is niet zo gemakkelijk. Misschien dat dit je kan helpen.
Wat doe je aan een laag zelfbeeld?
Sterk wil je zijn. En groot. En mooi. En geliefd. Maar wanneer je in de spiegel kijkt zie je het tegenovergestelde. Doorbreek het doemdenken!

Werken aan je zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen is iets dat niet vanzelf komt. Daar moet je zelf aan werken. Deze tips kunnen je helpen om met meer vertrouwen in jezelf de wereld tegemoet te treden.
Test! Ben je sensueel?
Zachtaardig, gevoelig, zachtmoedig... Iedereen hoopt dat die steekwoorden voor hem of haar van toepassing zijn. Maar in de harde maatschappij waarin wij leven is het lang niet altijd mogelijk om zo lief te zijn als we willen zijn. Zien anderen ons als sensueel?

 


Copyright - Privacybeleid