Relatiehobbels.nl
 
Home Favorieten Contact
 

 
Jaloezie - Tem het groene monster
Jaloezie is de vervelendste vorm van vleierij, wordt wel eens gezegd. Wanneer jaloezie de kop op steekt binnen een relatie, dan is dat vervelend voor allebei de partners. Toch zijn er voldoende manieren om jaloezie te hanteren.


Omgaan met jaloezie
Omgaan met je eigen jaloezie valt vaak niet mee. Zelfs als je eigenlijk wel van jezelf weet dat je jaloezie zwaar overdreven is. Wat kun je er aan doen om beter met je jaloezie-gevoelens om te gaan?
Een jaloerse partner
Wanneer je een partner hebt die overdreven jaloers is zonder aanleiding, is dat knap lastig. Deze tips kunnen het jou en je partner gemakkelijker maken.

Jaloezie: het groene monster
Het groene monster wordt het wel genoemd: jaloezie. Jaloezie in liefdes-relaties tussen mensen is net zo oud als de mens zelf. Dat neemt niet weg dat terechte of onterechte jaloezie ongestoord liefdesgeluk behoorlijk in de weg kan zitten. Wat doe je eraan?
Test! Ben jij jaloers?
Geen mens is zonder jaloezie. Binnen een relatie kan jaloezie de liefde tussen twee mensen danig in de weg zitten. Ben jij een jaloers type of laat je je nergens door van de wijs brengen?

 


Copyright - Privacybeleid